top of page

Klic Lady Gaie...


Že en teden približno zaznavam in čutim klic Zemlje po pomoči. Zato se zavedam, da vsak klic, ki me tako pokliče vem in vzamem zelo odgovorno in resno. Brez vsakršnih dvomov. In tako me je poklicala Lady Gaia. Kar mi je povedala je bilo alarmantno in nič kaj prijetno za moje oči in ušesa. Povedala mi je, da ima dovolj brezskrbnih in NIČ sočutnih ljudi. Nato je dodala: "Čas je, da se zavest planeta zbudi po hitrem postopku, ali pa boste gledali realnost, ki ste jo ustvarili." Healing, ki ga vračam materi Zemlji je intenziven, a vedno ne zadošča, ker bi se nas moralo združiti več. A sem vseeno zgled mnogim, ki deluje na tem področju, da dvigne vso zavest planeta, ki obstaja. In kaj bi bilo potrebno, da na planetu sije več takih ljudi? Kako hitro bi lahko vrnili žar in ljubezen, ter sočutje vseh ljudi na tem svetu? Kaj vse je še mogoče, še bolj kot si lahko predstavljam(-o). Želim si videti to realnost in želim gledati, da bi živeli ta čudoviti Zemeljski raj, obdan s čudovitimi lepotami.

Planet 3D (tretje dimenzije), kot ga poznamo je leta 2012 zaključil svoj cikel. To je bil planet nizke vibracije, tekmovalnosti, cinizma, ustrahovanja, žaljivk, tekmovalnosti, ubijanja, omejujočih pogledov in prepričanj (stare zavesti) in še kaj bi se našlo na tem planetu Zemlja. Vendar mati Zemlja (Lady Gaia) ima svojo zavest. Uči nas ves čas. Če se nismo do sedaj naučili iz svoje zgodovine nič, potem tudi je vprašanje na mestu, zakaj še obstajamo?

Ali bomo kaj kmalu postali civilizacija, ki je bila kot Atlantida potopljena?

Nato smo prišli v 4D (četrto dimenzijo), kjer se je ego iz 3D umaknil in smo stopili v proces zdravljenja planeta. Kaj je to pomenilo? Prišli smo do soočanja s seboj in lastnimi čustvi. Energije so se v nas obrnile, kot v trenutku in že smo bili z vsakim dnem na večji in NE vedno lahki preizkušnji. Ves ta čas, do lani smo se prebujali dan za dnem in hodili korak za korakom. Iz dneva v dan nas je zibalo sem in tja, testi so bili kot po tekočem traku. Izgubljali smo se v svoji lastni identiteti in iskali sebe.

Zibalo nas je kot na najbolj razburkanem morju sem in tja. Spraševali smo se ali bomo sploh zmogli, ali bomo potopili svojo barko na kateri plujemo, bomo preživeli naš orkan v glavi? Ali imamo svoj fokus nekje drugje? Postavljali smo si vprašanje na vprašanje in dvomov nam ni zmanjkalo.

Nato smo letos zakorakali v še bolj intenzivno obdobje, ki nas je testiralo še bolj. Ampak testiralo nas je na testu zaupanja. Dvomi, ki so nam prišli na proti so bili le odsev naših pomislekov, iluzij, testov, na katere smo padli ali pa smo držali ves čas svojo vero vase in si govorili OK sem, nič mi ni, na pravi poti sem, zaupam v to kar počnem ipd. Kje ste se znašli? To je bilo ključno vprašanje. Leto resnice je prišlo, predvsem naše resnice - Kam gremo in kdo smo? Postavljali smo svojo lastno identiteto, svojo lastno vrednost. Živimo svojo resnico in sledimo sebi in klicu naše duše. Saj je bil že skrajni čas, kaj ne?

In tudi to leto ni bilo lahko za marsikoga. Saj nas je soočalo z vsem kar v nas več ne 'vibrira' oz. ni uglašeno z našo resnico. Ali boste še vztrajali in bili sebi največji sovražnik? Ali boste začeli končno poslušati sebe in stali za vašo resnico in bili zvesti sebi, poslušali vaš notranji tihi glasek, ki vas ves čas usmerja? Koliko zunanjih potrditev še potrebujete, da boste zaupali v vašo lastno pot? Vedoč, da ni prav in narobe, da samo vse je plod vaše izbire in odločitve, ki jo izvedete.

Zemlja kliče po ozaveščanju, po prebujanju planeta in neusmiljeno meče vso staro zavest z orkani, potresi, poplavami in vsemi spremljajočimi pojavi. Čas je, da končno sebi rečemo bobu bob in postanemo sočutna in skrbna nacija za vse. Z vse je dovolj vsega, tako financ, oblek, hrane, premoženja, vsega obilja, ki ga imamo na voljo. Vprašanje je ali smo pripravljeni biti energija zavesti, ki je sposobna podpreti vse okoli sebe? Ne glede na čas, kraj, voljo, spol, raso, identiteto, status,...?

Planet Zlate dobe, kjer je dovolj vsega za vse.

Planet kjer ni več ega, kjer ni obsojanja, kjer se drug drugemu pomaga, kjer se deli, kjer se pojavi veliko novih idej, kjer je ljubezen in moč s sočutjem z roko v roki ena sama harmonija. Kjer je gospodarstvo z roko v roki z okoljem in v sodelovanju. Kjer se 'zavestna' podjetja lotevajo sodelovanj za boljši jutri in ne kot konkurenca drug drugemu. Vse je že tukaj. Vsa znanja in veščine so nam na voljo. Vse imamo ves čas tukaj, a kot je rekel mali Princ: "Bistvo je očem nevidno." Čas je, da se zbudi naša zavest in da spregleda bistvo, da so naša srca topla in sočutna in da si dovolimo izražati čustva in biti v dopuščanju drugih. Da lahko imamo vse na voljo.

Če v sebi še ne slišite tega klica, potem je skrajni čas, da se vaša zavest zbudi. Čas je sedaj in postaja vse sinhrono. Tukaj in sedaj. Ne včeraj, ne jutri temveč sedaj je pravi čas za vse vaše srčne želje.

Dovolite si jih izraziti z vso vnemo in vsem srcem. Pokažite kako sijete z vsem bitjem in z vsem srcem svojim. Ne skrivajte se več in ne iščite sreče zunaj sebe, temveč ves žar in sreča, radost in veselje je v vas samih.

Zavedajte se volje, svoje moči, vaših misli in občutkov, saj prav to kar izbirate ustvari vaš jutri. Naj bo lep, sijoč, zabaven, lahkoten, igriv. Ni potrebno, da je težko. Vse je lahkotnost gibanja in bivanja.

Naj bo čaroben, s soncem in ljubeznijo obsijan.

Aleksandra Rehar

 

Naročila na reading, terapije in druge storitve mi lahko pišete na: flyinwings.ar@gmail.com


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page